Tema: Nov izgled spletne strani
Avtor / datum Sporočilo
admin
24.6.2021 14:31
Z veseljem vas obveščam, da je portal PetVodoravno.com prenovljen. Vabim vas, da ga temeljito preizkusite!

Pripravil sem t.i. responsive verzijo, ki se prilagaja velikosti zaslona. Uporaba portala preko telefona ali tablice bo po novem enostavnejša in preglednejša. Preko namiznega računalnika večjih razlik ni, je pa izgled vseeno modernejši. Za to nadgradnjo sem se odločil, ker se delež obiska s strani telefonov in tablic iz leta v leto povečuje, oblika strani pa tem napravam ni bila prilagojena.

Nova verzija portala je dostopna na običajnem naslovu https://petvodoravno.com. Stara verzija pa bo še nekaj časa na voljo na naslovu https://star.petvodoravno.com - tako, za vsak slučaj.

Vse spremembe sem sicer pretestiral, a vseeno se lahko najde še kakšna napaka. Če kakšno najdete, vas prosim, da mi to sporočite. Dobrodošle pa so tudi kakršnekoli ideje ali pripombe.

Spremembe portala pa se tu ne bodo ustavile. Najprej moram še malo “počistiti” staro kodo, potem pa se bom lotil dodelav. Na zalogi imam kar nekaj idej, ki se jih bom lotil v prihodnjih mesecih in tako izboljšal uporabniško izkušnjo portala na več področjih (vnos rešitev, prikaz rešitev, iskanje gesel, potrjevanje gesel, urejanje uporabniškega profila, uvedba “dosežkov”, itd.). Predvsem pa bi rad urejanje vsebin (rešitev, gesel) omogočil večjemu številu uporabnikov. Izkušnje so pokazale, da je za preverjanje novo vpisanih gesel potrebnega več časa, kot ga lahko vsakodnevno namenita dva urednika. S pravim pristopom se bo lahko s preverjanjem gesel ukvarjalo več uporabnikov.

Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil vsem uporabnikom, ki skrbite za vsebino - vpisovanje rešitev in gesel. To me motivira, da nekaj svojega prostega časa namenim izboljšavam portala. Brez vas bi portal že zdavnaj “ugasnil”. Zahvala gre tudi urednici Mateji, ki skrbno preverja rešitve in gesla.

Tako, zdaj pa dovolj pisanja - hitro preizkusit novo verzijo! ;)

Lep pozdrav in kot vedno - veliko užitkov ob reševanju križank,
Alen

Dodaj sporočilo  Nazaj na forum