Ugankar

AvtorSporočilo
atadimcePoslano 4.11.2015 18:53
Veš kaj,UGANKAR, da si me po krivem obdolžil nepravičnega zbiranja točk predčasnih vpisov. Meni se sploh ne gre za točke, ampak zato, da malo mešam štrene tistim, ta hitrim, ki se jim gre za njih in naredijo največ napak. Boš videl jutri v reviji Kaj veš. Brezjan bo rešitve vpisal že okrog desetih dopoldne, potem pa sledijo moji popravki. Kako pa naj jaz tekmujem s takimi, ko pa mi poštar prinese časopis ali kakšno revijo šele ob dveh popoldne???. To točkovanje je tako al tako brez veze in nepošteno. ADMINU in njegovim urednikom pa je tako vseeno a to poteka pošteno,al pa ne,samo da laufa.
Pa en lep pozdrav in ne bodi tako šorf
adminPoslano 24.11.2015 15:37
Pošteno ali manj pošteno - nek sistem je pač potrebno imeti. Glede na to, da gre za hobi in medsebojno pomoč pri reševanju križank, mislim da je obstoječi sistem čisto OK.

Drugačen način točkovanja bi zahteval precej napora (programiranja) iz moje strani. Zato bo sistem žal ostal takšen še nekaj časa.

Če je rešitev napačna obstaja možnost komentiranja in posledično popravljanja. Da bi pa jemali točke ali uporabniku celo preprečili podajanje rešitev, je potrebno uvesti dodatna pravila, jih sprogramirati, preveriti, ipd. Žal nimam toliko časa na razpolago, da bi se tega lotil.

Nazaj na forum

Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo?
Zapomni si me