ugankar

AvtorSporočilo
ugankarPoslano 2.10.2015 11:33
Admin ne upošteva mojih večkratnih pripomb, da v Sloveniji ni mogoče dobiti revije, če nimaš zvez v tiskarni, dva dni pred uradnim izidom. Tokrat so rešitve križank iz revije Kaj Veš, vpisane 24. 9, revija pa je "uradno" izšla 26. 9.
PRIPOROČAM, DA TAKO, KOT ZA VSE REVIJE RAZVEDRILA PRENEHATE IN ONEMOGOČITE VPISOVANJE REŠITEV in posledično pridobivanje točk !!

ugankar

stemarPoslano 8.10.2015 22:45
Mene pa zanima s kakšno pravico nekomu, ki sam s svojim znanjem in trudom z iskanjem po slovarjih, leksikonih in ne nazadnje po internetu zmanjšujete možnost pri žrebanju nagrad?
Poznam kup osebkov, ki v življenju še niso rešili cele križanke, še v Cicibanu ne, kaj šele kakšno drugo, sedaj pa dobijo rešitve na tejle vaši strani, veselo prepišejo, potem pa se potegujejo za nezasluženo nagrado in se hvalijo, kaki gadi da so.

ČE PA JE KOMU ZA NEKAKŠNE TOČKE, PA OBJAVLJAJTE REŠITVE DAN PO ROKU ODDAJE, PA JIH NAJ NABIRAJO, ČE JIH ŽE ZA NEVEMZAKAJ RABIJO!!!

P.S. Ker nekateri skoraj redno pošiljajo nepravilne rešitve, pa predlagam, da se mu odbijejo prejšnje točke, če jih ima, mogoče 50% ali pa kar vse, pa da vidimo kdo bo že DVA dni pred izidom križanke, rešitve pošiljal!!!

PA ŠE TOLE: REVIJA RAZVEDRILO IMA ŽE VES ČAS PREPOVED OBJAVLJANJA REŠITEV, PA VSEENO ŠE OBSTAJA, KIH PA SE JE NEVEM ZAKAJ MORAL POSLOVITI!??
stemarPoslano 8.10.2015 22:52
Evo zdajle je četrtek BREZJAN 123 pa že za soboto rešitve pošilja, da o % pravilnih sploh ne govorimo!
adminPoslano 24.11.2015 15:39
Revijo "Kaj Veš" dobijo naročniki v svoj poštni nabiralnik baje že nekaj dni pred uradnim izidom.

To pojasni vsa ta datumska neujemanja.

Nazaj na forum

Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo?
Zapomni si me