Pravila uporabe

Na forumu lahko berete teme brez registracije. Ta je potrebna samo v primeru, ko želite odgovoriti na katero od tem ali poslati novo. Vpis je zastonj in traja le nekaj trenutkov. Zanj ste dolžni navesti le svoje uporabniško ime (pravo ime ali vzdevek) in veljaven e-mail naslov. Podatkov, ki jih boste pri vpisu navedli, ne bomo uporabili za oglaševanje niti jih ne bomo kako drugače izkoristili.

Na forumu je zaželjen argumentiran pogovor brez žaljenja. Nezaželeno je odpiranje novih tem v kratkem intervalu od zadnje podobne teme. Prepovedano je masovno pošiljanje sporočil v forum. Prepovedano je iskanje in oglaševanje snovi, predmetov ali dejavnosti, katerih promet je z zakonom prepovedan. Prepovedano je prikazovanje, iskanje in oglaševanje pornografskega materiala.

Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa sporočil, tem in rešitev križank po lastni presoji in hkrati ne odgovarjamo za početje uporabnikov.

Uporabnik z registracijo in sodelovanjem v forumu pristane na pravila, nespoštovanje le-teh pa se kaznuje z odvzemom uporabniškega imena.

Nazaj